30 Mayıs 2017 Salı

Masa Bayrağı Ölçüleri Nelerdir

Bayraklar dünyası olarak masa bayrağı ürünleri genelde masa başı işlerinde çalışan kişilerde bulunmaktadır. Masa aksesuarları arasında gösterilen ürün bu arada masada oturan kişiye ayrı bir statü kazandırmasının yanı sıra sağ veya sol köşelerde bulunmaktadır. Bu bakımdan dolayı Türk bayrağı ve logolu firma bayrağı ile beraber kullanımları yaygındır.
İsteğe göre yapılan masa bayrakları tekli olabildiği gibi çiftli, üçlü veya dörtlü olarak da yerleştirmeleri mevcuttur. Bilhassa de ülkelerin ve şirketlerin beynelmilel irtibatlarını varsa veya bu irtibatlarında masa bayrağı olarak bulunmaktadır. Şirketlerin veya firmaların reklam objesi olarak kullandırılmasına öneli bir yere sahip olması ile çeşitli şekillerde imalatları de mevcuttur. Bilhassa ebatları bakımından oldukça portatif bir yapıya sahip olmasının yanında masa bayrakları yer farklıklarına masa sahibine zorluk çıkarmamasından dolayı en çok seçenek edilen bayrak ürünleri arasında bulunmaktadır.
Masa bayrakları ölçüleri günümüz bakımından 8,5×25 santimetre ile 15×22,5 santimetre ebatlarında olan bayrak türleridir. Masanın her iyi yanında da olabildiği için oturan kişilerin yüzlerini kapatmayacak şekilde dizayn edilmiştir. Saten ve polyester kumaşlardan üretilen bu bayraklar tabanı bu kumaşlardan olmuştur. Masa bayraklarında fon olarak temsil eden yerin arması, logosu veya diğer sembolleri de ehemmiyetlidir. Masa bayrakları ürünlerinde genelde standart bir ölçü olması masanın çok kalabalık görünmemesini de sağlamaktadır.
Büroların vazgeçilmez ürünleri arasında bulunan masa bayrakları ile sizlere %100 müşteri memnuniyetini sunuyoruz. Masaüstü eşyaları arasında ehemmiyetli bir yere sahip olmanın yanı sıra müşteri isteklerine göre tekli, çiftli veya üçlü setli halinde satılmaktadır. Bilhassa baskı kalitesi olarak emprime ve serigrafi kullanılmaktadır. Bu bakımdan dolayı masa bayrağı ürünlerini 7/24 saat imalatlarını gerçekleştiren müessesemiz sayesinde garanti dahilinde sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder