30 Mayıs 2017 Salı

Ucuz Masa Bayrağı Burada

Bayraklar dünyası olarak masa bayrakları ürünleri ile ilgili sizlere hizmetlerimizi sunarız. Masa bayrakları çoklukla toplantı, organizasyonlar, şirket gibi bir hayli alanda kullanılmaktadır. ürün tanıtımları konusunda ehemmiyetli bir rol oynamanın yanında satan kristal kumaştan üretilmektedir. Bayrak ürünlerinde kenarları sıcak kesim ve dikiş uçkurluk ilave etmesinden sonra ürünler hazır hale gelmektedir.
Müessesemiz sizlere sunmuş olduğu ürünlerinde kapsamı içerisinde sunmaktadır. Masa bayrağı tekli olabildiği gibi çiftli, üçlü, dörtlü ve beşli olarak imalatları gerçekleştirilmektedir. Bilhassa resim baskı kalitesi kullanılması ile en yüksek düzeyde sizlere sağlanmaktadır. Masa bayrakları ürünleri ise genelde masa başı çalışan sorumlulukların masalarında görebilirsiniz. Kaliteli metal ve paslanmaz direkler ile sizlere sunulan bir ürün olmasıyla Türkiye’nin tüm şehir ve kazalarına fiyatsız kargo ile gönderilmektedir.
Masa bayrakları imalatları müesseseler tarafından daha çok isteyen ürünler arasında yerini almıştır. hemen hemen her müessese ve kuruluşlarda bulunmasının yanında genelde her şirkette bulunmaktadır. Masa bayrağı ebatları olarak bakıldığında 15×22,5 santimetre standart olup kendi aralarında bayrak direği olarak değişimleri olmaktadır. Son zamanlarda son vakitlerde 8×30 cm kırlangıç bayrak ve altı düz bayrak tasarlanan masa bayrağı T ve L direkleri olarak takılmaktadır. Yeni tip masa ölçüsü olarak bulunmasının yanında firmalar, hoteller, sağlık kurumu, belediyeler gibi bir hayli alanda masalarda kullanılmaktadır.
Müessesemiz masa bayrakları ürünleri imalatlarında çift kat olup saten kumaştan imalatlarını gerçekleştirmektedir. İsteğe göre tek kat üretilmesi ile raşel kumaştan imalatları olabilmektedir. Bayrak imalatı yapmanın yanı sıra işini seven bilgi ve deneyime dayalı olarak piyasada 30 senelik tecrübeye sahibiz. Bayrak kumaşları kesiminden tasarlanma işlemine kadar bir hayli alandan geçmektedir.
Günlük yaşantımızda masa bayrağı ürünlerinin özel bir yeri vardır. Logolu ve amblemli olarak tasarlanmasının yanında emprime baskı kalitesine ehemmiyet verilmektedir. Saten kumaştan üretilen ürünlerimizde rastgele bir şekilde solma, akma ve yırtılma gibi meseleler bulunmamaktadır. Bu bakımdan dolayı sizlerde masa bayrağı konusunda 7/24 saat imalatlarımızın olması ile aklınıza takılan suallerinizi bizlere sorabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder